Gezocht: beleidsmedewerker grondzaken

KMS Overheid zoekt met ingang van 6 februari namens een gemeente in West-Brabant een Beleidsmedewerker Grondzaken voor 22 uur per week tot 25 mei 2012 (ter invulling van zwangerschapsverlof).

Functie-inhoud:

  • het opstellen beoordelen en begeleiden van grondexploitaties (anterieure overeen- komsten);
  • het opstellen, beoordelen en begeleiden van exploitatieramingen voor de financiële haalbaarheid van ruimtelijke projecten;
  • het opstellen en begeleiden van privaatrechtelijke overeenkomsten w.o. projectovereenkomsten met ontwikkelaars, koop- en  pachtovereenkomsten;
  • advisering over aan- en verkopen van gronden;

Waar zijn wij naar op zoek?

Je kunt goed zelfstandig werken en bent vakinhoudelijk goed op de hoogte. Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt een proactieve instelling en klantgerichte houding.

  • Je hebt een HBO niveau;
  • Je hebt relevante ervaring in dit vakgebied;
  • Je kunt goed Nederlands in woord en geschrift.
  • Je bent analytisch, je toont initiatief en hebt een helikopterview.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt. KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037.

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 13 januari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s