Gezocht: beleidsmedewerker omgevingsrecht

KMS Overheid zoekt met ingang van 16 januari namens een gemeente in Friesland een beleidsmedewerker met specialistatie omgevingsrecht voor 32 uur per week tot 1 juli 2012 (met optie tot verlenging met 6 tot 12 maanden).

Functie-inhoud:

Beleidsondersteunende werkzaamheden bij het team Bouwen & Milieu. Het gaat vooral om de kennis op het gebied van beleid maken (bijv. probleemanalyse, prioriteiten stellen) en het organiseren van werkprocessen.

Ondersteuning bij bijvoorbeeld de:
* Uitwerking Handhavingsbeleidsplan (organisatieplan, uitvoeringsprogramma, beschrijving werkprocessen)
* Ontwikkelen WABO beleidsplan
* Opstellen Uitvoeringsprogramma WABO
* Opstellen Jaarverslag WABO-taken
* Actualiseren Milieuprogramma

Waar zijn wij naar op zoek?

Brede (vaktechnische) kennis van wet- en regelgeving op het gebied van organisatie en processen. Kennis van ontwikkeling en werkprocessen op het beleidsterrein RO/ Bouwen & Milieu. Inzicht in politiek- bestuurlijke verhoudingen.

CV eisen:   bestuurskundige of bedrijfskundige achtergrond, opleiding HBO bestuurskunde, Kennis van nieuwe omgevingsrecht (RO/ Bouwen & Milieu), Het maken van beleid en het beschrijven van werkprocessen, Minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied bestuursrecht

Gewenst: ervaring met WABO- kwaliteitseisen
De kandidaat beschikt over de volgende competenties:
Samenwerken, Klantgericht, Omgevingsbewustzijn, Organisatiebewustzijn, Analytisch vermogen, Communicatief sterk, Plannen en organiseren.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-51581361  of  071-3030037. 

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

We mogen u voorstellen tot uiterlijk 3 januari 2012.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s