Gezocht: teammanager facilitaire zaken

KMS Overheid zoekt met ingang van 15 december 2011 namens een gemeente in West-Brabant een inkoopadviseur 24 uur per week tot ongeveer 1 april 2012.

Functie-inhoud:

Je gaat leiding geven aan een ambitieus team van ca 20 personen en stuurt de verdere ontwikkeling van het team Facilitaite Zaken aan. Het team Facilitaire Zaken behelst de onderdelen Automatisering, Services en Applicatiebeheer.

Je hanteert een situationele stijl van leidinggeven en toont voorbeeldgedrag. Je levert een bijdrage aan het beleid van de afdeling en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Binnen je eenheid voer je het personeel- en organisatiebeleid uit. Je bent verantwoordelijk voor de resultaatafspraken die je met de klanten maakt. Je zorgt voor het behalen van overeengekomen taakstellingen en legt verantwoording af over de behaalde resultaten.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • HBO/WO werk- en denkniveau (afgeronde relevante opleiding) en ervaring in een ICT-omgeving
  • Leidinggevende en bedrijfskundige ervaring
  • Kennis en ervaring met projecten, beheer en dienstverlening
  • Ervaring met verandermanagement

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-13964502  of  071-4010122. 

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s