Gezocht: inkoopadviseur

KMS Overheid zoekt met ingang van 9 januari 2012 namens een gemeente in West-Brabant een inkoopadviseur 32 uur per week tot ongeveer 1 oktober 2012.

Functie-inhoud:

Het gaat om het leveren van inkoopondersteuning aan de bij de negen afdelingen van de gemeente voorhande zijnde aanbestedingstrajecten. Dit kan zijn zowel op het gebied van vastgoed & projecten (harde sector) als op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en sociale zaken (zachte sector).

Onze voorkeur gaat uit naar een inkoopadviseur die qua kennis en kunde aanvullend is op het team inkoop. Meerjarige inkoopervaring binnen de (semi-)overheidssector op het gebied van ICT, energie en/of marketing/communicatie is een pré evenals kennis van en ervaring in onderwerpen als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waaronder duurzaam inkopen en social return on investment. De inkoopadviseur draagt uiteraard voldoende kennis van het aanbestedingsrecht en vooral de mogelijkheden ervan.

Waar zijn wij naar op zoek?

De inkoopadviseur is in staat het bestuur, management en medewerkers zelfstandig te adviseren over vraagstukken op het gebied van inkoop. De taken bestaan onder andere uit:

  • Het zelfstandig adviseren van bestuur, management en medewerkers over inkoopaangelegenheden;
  • Het adviseren over en begeleiden van het inkoopproces voor leveringen, diensten en werken (mede door het sluiten van raamcontracten) en van concrete aanbestedingsprocedures, waarbij de inkoopadviseur deelneemt aan multidisciplinaire inkoopteams;
  • Het (mede) opstellen van aanbestedingsdocumenten en/of het inhoudelijk toetsen hiervan op rechtmatigheid, transparantie, non-discriminatie, procedures, aanbestedingswetgeving en nieuwe ontwikkelingen rondom jurisprudentie;
  • Het verzorgen van procedurele correspondentie en verslaglegging;
  • Het analyseren van inkooppakketten en verrichten van marktonderzoek en aansluitend hierop het doen van voorstellen om tot betere inkoop te komen;
  • Het onderhouden van de noodzakelijke contacten met leveranciers en interne klanten;
  • Het uitwerken van vastgesteld beleid dat is vertaald in concrete verordeningen of richtlijnen;

De adviseur heeft een relevante HBO opleiding aangevuld met minimaal NEVI I. De adviseur heeft meerdere jaren relevante werkervaring in een inkoopomgeving en heeft ervaring met het zelfstandig uitvoeren van (Europese) aanbestedingen binnen een breed inkoopspectrum..

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl ! We nemen daarna snel contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-13964502  of  071-4010122. 

Het CV bevat in ieder geval naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), uiteraard uw relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Tot snel!

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s