Gezocht: leveranciersmanager op facilitair gebied

KMS Overheid zoekt met ingang van 12 december 2011 namens een gemeente in West-Brabant een ervaren leveranciersmanager op facilitair gebied voor 24 uur per week tot minimaal 1 mei 2012.

Functie-inhoud:

De afdeling Informatieve diensten binnen de gemeente bestaat uit de teams Facilitaire Zaken, Documentaire Informatie Voorziening en Basisgegevens (het team FaZa). Dit team is volop in beweging! Een van de speerpunten is de herinrichting van team Services (facilitaire zaken) tot een zelfstandig opererend team om te komen tot een optimale dienstverlening aan 600 collega’s.

Met name om verder vorm te geven aan contractbeheer en beleid op facilitair gebied zijn wij op zoek naar een leveranciersmanager.

Waar zijn wij naar op zoek?

Een ervaren leveranciersmanager die al eerder een succesvolle  implementatie van zowel contractbeheer/ leveranciersmanagement als beleid op facilitair gebied heeft volbracht. Daarbij is vooral van belang:   

– HBO facilitair management met bewezen ervaring is een vereiste.

– bewezen kennis en ervaring in het facilitaire werkveld waarbij implementatie van contractbeheer en facilitair beleid centraal staat.

– ervaring met verantwoordelijkheid voor de dagelijkse aansturing van het team Services. 

– kennis en ervaring van aanbestedingstrajecten.

– relevante werkervaring bij overheidsinstanties op dit terrein.

Daarbij hechten wij er waarde aan dat de leveranciersmanager structuur en beheer hoog in het vaandel heeft staan. Zogenaamde soft skills zoals klantgericht communiceren, empatisch vermogen en people management zijn een must.  

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uw CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl  ! Wilt u op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Uncategorized, Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s