Gezocht: beleidsmedewerker RO

KMS Overheid zoekt met ingang van 1 december 2011 namens een gemeente in West-Brabant een beleidsaviseur RO voor ongeveer 1 dag per week gedurende 4 maanden ter invulling van zwangerschapsverlof.

Functie-inhoud:

De kandidaat zal een aantal ruimtelijke ontwikkelingstrajecten begeleiden. Dat gaat enerzijds om ontwikkelingen van derden (10-50 woningen), waarvoor afspraken moeten worden gemaakt via een anterieure overeenkomst en de inhoud van een bestemmingsplan en anderzijds het leiden van een proces om van een structuurvisie bedrijventerreinen te komen tot een bestemmingsplan. Het daadwerkelijk opstellen van de betrefffende bestemmingsplan is al belegd bij derden.

We zoeken iemand die vanuit het gemeentelijk belang de processen aanstuurt. De persoon zal dan ook in overleg met de wethouder college- en raadsstukken moeten opstellen en intern moeten zorgen voor goedkeuring/ draagvlak op een bestemmingsplan.

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken iemand die minimaal voldoet aan de volgende eisen:

–         Specifiek gemeentelijke werkervaring binnen de Ruimtelijke Ontwikkeling
–         Kennis van grondexploitaties
–         Bestuurlijke ervaring
–         Goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling)
–         Grote mate van zelfstandigheid

De gemeente hecht waarde aan de competenties Plannen en organiseren, Kwaliteitsgerichtheid, Flexibiliteit, Analytisch vermogen, Samenwerken, Resultaatgerichtheid, Integriteit, Klantfocus en Contactuele vaardigheden.

Over KMS Overheid:

KMS Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV inclusief een referentie van een vergelijkbaar project naar vincent@kmsoverheid.nl  ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Dit bericht werd geplaatst in Gemeenten, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s