Gezocht per 1 september: gecertificeerd Arbeidsdeskundige

voor een UWV-vestiging in de regio Utrecht zijn wij momenteel op zoek naar een Arbeidsdeskundige Wajong. Het gaat om een functie van 38 uur per week met startdatum 1 september.  

Wat houdt de functie in?

Het opstellen van re-integratieplannen ten behoeve van klanten met een Wajong uitkering zodat succesvolle en duurzame plaatsing op de arbeidsmarkt gerealiseerd kan worden. Je verricht in dit kader eigen onderzoek en overlegt zo nodig met mensen uit het netwerk. Je onderkent (de consequenties van) specialistische beperkingen en vertaalt deze naar op de klant toegesneden arbeidsmogelijkheden.

Het geven van een arbeidsdeskundig oordeel in het kader van aanvragen loondispensaties.

Wat zoekt de opdrachtgever?

Je functioneert minimaal op HBO-niveau en kent de wet- en regelgeving SV. Je kent en gebruikt de voor jouw vakgebied relevante procedures, processen en systemen. Je bent bekend met en begrijpt de meest voorkomende ziektebeelden en de invloed ervan op het menselijk functioneren. Je hebt de opleiding tot arbeidsdeskundige doorlopen en bent gecertificeerd arbeidsdeskundige.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar s.hoogendoorn@luba-overheid.nl  ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized, Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s