Gezocht: Stedenbouwkundig tekenaar

Voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Holland is Luba Overheid op zoek naar een Stedenbouwkundig Tekenaar. Het gaat om een functie vanaf 1 september die 16-20 uur per week beslaat tot een maximum van 600 uur in totaal.

Functie-inhoud:

Ondersteuning van de ontwerpers en stedenbouwkundig tekenaars, bij de uitwerking van de ruimtelijke plannen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zelfstandig te kan werken en dient aantoonbare ervaring te hebben binnen het vakgebied ruimtelijke ordening.
– Afgeronde HBO opleiding 
– Specialistische kennis op het gebied van het werken met CAD-programma’s(autocad/microstation)
– Kennis van Giskit plan 2009
– Kennis van de systematiek rondom ruimtelijke plannen
– Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de overheid
– Minimaal 2 jaar ervaring in gevraagde werkzaamheden:dit houd in het uitwerken van ruimtelijke plannen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, ter ondersteuning van de ontwerpers en de stedenbouwkundig tekenaars

– Apart toegevoegde referentie bestaand uit het uitwerken van ruimtelijke plannen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan voor uiterlijk 11 augustus je CV naar v.kuyvenhoven@luba-overheid.nl of kijk op onze website ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s