Gezocht: Projectleider Facilitaire Zaken

Voor een opdrachtgever in de regio West-Brabant is KMS Overheid op zoek naar een Projectleider Facilitaire Zaken. Het gaat om een functie van 15 – max 30 uur per week van half september tot het einde van het jaar.

Functie-inhoud:

de gedreven projectleider zal twee projecten begeleiden; het gaat om vervanging databekabeling in het stadskantoor en de herinrichting van de serverrruimte.

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider die binnen gestelde tijd zijn doelen behaalt. Vakkennis en bewezen ervaring op zowel ICT – gebouwtechnisch gebied is een must.

Wat ga je doen?
• Voorbereiding van het project ( schrijven projectplan, projectorganisatie samenstellen, advies uitbrengen over evt. aanbesteding)
• Project begeleiding van de twee opdrachten ( projectbegeleiding binnen gestelde randvoorwaarden, afstemming leveranciers en interne organisatie, aansturing projectmedewerkers, voortgangsrapportage over planning en financiën)
• Evaluatie en nazorg van de projecten

Waar zijn wij naar op zoek?

• HBO- WO opleiding en werk/ denkniveau

• Bouwtechnische- en ICT kennis
• Bewezen inhoudelijk ervaring met eerdere soortgelijke projecten
• Sociale vaardigheden zoals organisatiesensitiviteit, communicatieve vaardigheden
• Resultaatgerichtheid
• Zelfstandig werken

Over KMS Overheid:

KMS Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
KMS Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan voor uiterlijk 9 augustus je CV naar vincent@kmsoverheid.nl  ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van KMS Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s