Gezocht: Regievoerder Proceswijziging!

Voor een opdrachtgever in de regio Midden-Brabant is Luba Overheid op zoek naar een Regievoerder Proceswijziging. Het gaat om een functie van 36 uur per week voor een periode van drie maanden.

Functie-inhoud:

 • Als Regievoerder Proceswijziging ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van activiteiten vanuit procesherontwerp en aansturing van een (wisselend) team van materiedeskundigen die het project/ het herontwerp ondersteunen. 
 • Je acteert als regievoerder en meewerkend voorman en richt je op een effectief en efficiënt proces. Daarnaast bestaan je activiteiten uit een analyse van de huidige situatie rondom de processen en gewenste procesinrichting, de feitelijke procesontwerpfase. Uiteraard passend binnen onder andere de (juridische) kaders en randvoorwaarden. Ook het produceren van werkinstructies gekoppeld aan het proces zijn onderdeel van de werkzaamheden.
 • Uiteindelijk zal je ervoor moeten zorgen dat de processen worden opgenomen in de bestaande geautomatiseerde omgevingen.
 • Je zorgt ervoor dat je adviezen en ontwerpen akkoord zijn bevonden, draagvlak hebben binnen de uitvoeringsorganisatie en dat de organisatie gereed is voor het toepassen van de gewijzigde procesgang.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Je hebt recente werkervaring binnen de gemeentelijke uitvoering van de Sociale Zaken en Zorg, liefst op het gebied van WWB en IOAW;
 • Je levert graag een inhoudelijke bijdrage en acteert als voorman/ -vrouw met sterke analytische vaardigheden.
 • Je weet adviezen en verbeteringen zelf te modelleren naar nieuwe werkprocesontwerpen waarbij je soepel en helder kan schakelen met behoud van rolvastigheid.
 • Je hebt geruime kennis en technisch inzicht van applicaties die dergelijke werprocessen ondersteunen.
 • Je bent communicatief vaardig op tactisch en operationeel niveau en bent in staat om op een prettige wijze doortastend te werk te gaan en verschillende betrokkenen tot een team te smeden op weg naar een succesvolle verandering.
 • Je hebt Hbo Bedrijfskunde (bij voorkeur met specialisatie BPM) gestudeerd en hebt uitgebreide kennis van WWB en IOAW.
 • Je bent aantoonbaar bedreven in het begeleiden van proces-aanpassing binnen middelgrote ondernemingen.

Competenties: je hebt kennis van procesmanagement en projectleiding. Je kunt werken met Visio/B-wise, hebt ervaring met documentgenerator. Je bent service- en resultaatgericht. Je hebt inzicht in ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen. Je bent in staat om buiten bestaande kaders te denken.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar e.v.bentum@luba-overheid.nl of kijk op onze website ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s