Gezocht: Applicatiebeheerder szwNet!

Voor een opdrachtgever in het midden van Brabant is Luba Overheid op zoek naar een Applicatiebeheerder. Het gaat om een functie van 36 uur per week voor een periode van 12 maanden.

Reageren kan tot 12 augustus!

 

Functie-inhoud:

Je beheert en innoveert de software-applicatie szwNet van AmSZ. Daaronder vallen een aantal deeltaken:

 • Het zorg dragen voor de kwaliteit van szwNet, het beoordelen van nieuwe ontwikkelingen en het leveren van een bijdrage aan de invoering van nieuwe modules.
 • Het registreren en bewaken van de werking van szwNet aan de hand van overeen gekomen prestatienormen en toezien op een tijdige verwerking van gegevens en oplevering van gestandaardiseerde informatie uit het systeem.
 • Het verzorgen en doorontwikkelen van de managementinformatievoorziening en het uitvoeren van bestandsvergelijkingen en informatieanalyse.
 • Toezien op een correct systeemgebruik en regelen van opleiding en training voor gebruikers.
 • Het uitvoeren van het functionele applicatiebeheer in de gebruikersorganisatie, het zorg dragen voor de technische ondersteuning van invoering van nieuwe modules en versies en het fungeren als intermediair en vraagbaak tussen gebruikersorganisatie, de afdeling ICT/FIB en de leverancier.
 • Het gevraagd en ongevraagd informeren en adviseren van het MT ten aanzien van relevante ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Het toezien op integriteit van de door de applicatie gehanteerde gegevensverzamelingen c.q. deelverzamelingen en het actueel houden van deze gegevens.

Als applicatiebeheerder szwNet help je de opdrachtgever het komende jaar de bestaande module van szwNet te voor Zorg te beheren. Daarnaast neem je het beheer over uit de diverse vervangingsprojecten die de komende tijd opgeleverd gaan worden. Als beheerder zorg je voor een stabiele en betrouwbare omgeving en werk je in de nazorg van de implementatie van volgende modules mee aan verbetering van inrichting en gebruik van de applicatie.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • Aantoonbare werkervaring met szwNet;
 • HEAO/HEO Bedrijfskundige informatica of HTO/HTS Hogere Informatica;
 • Aanvullende opleiding SQL (indien geen aantoonbaar onderdeel van de opleiding);
 • 6-7 jaar (na afronding functiegerichte opleiding) ervaring in qua werkniveau opklimmende functies op het gebied van applicatiebeheer zowel functioneel als technisch, evenals daaraan gerelateerde beheerssystemen;
 • 2-3 jaar ervaring met de werkprocessen binnen het domein van sociale zekerheid.
 • Je bent bereid werkzaamheden te vervullen op verschillende projectorganisaties.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar e.v.bentum@luba-overheid.nl of kijk op onze website ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s