Gezocht: personeelsfunctionaris gericht op primair onderwijs!

vanaf half augustus 2011, voor 20-28 uur per week

Namens een stichting voor katholiek basisonderwijs midden in Brabant zijn wij op zoek naar een personeelsfunctionaris. De stichting vertegenwoordigt op dit moment 20 (en vanaf 1 januari 25) basisscholen, ongeveer 700 medewerkers en rond de 8000 leerlingen.

Er bestaat een verscheidenheid aan onderwijsconcepten en het streven is dat zowel de leerkrachten als de leerlingen met plezier naar school komen en ook met plezier weer naar huis gaan.

Deze stichting is een lerende en professioneel geleide organisatie, waarin de scholen centraal staan en de middelen en mogelijkheden overeenkomstig de behoeften van de scholen worden toegedeeld. Zo worden gelijke kansen in ongelijke situaties gecreëerd en de diversiteit en kwaliteit van het onderwijsaanbod gewaardborgd. Korte lijnen en een open communicatie dragen bij aan de onderlinge samenwerking en solidariteit.

Functie inhoud

De stichting zoekt een personeelsfunctionaris die met name operationeel actief is. Iemand die actief meedenkt over de automatisering binnen de organisatie. Hoe kun je die het beste inrichten en hoe vertaal je dat visueel? Aantoonbare kennis en ervaring zijn absoluut van belang. We zoeken iemand die actief meedenkt over de manier waarop je omgaat met bijvoorbeeld dossiers, ziekmeldingen en zaken zoals Bapo en vervangingsfonds.

De functie wordt tijdelijk opengesteld naar aanleiding van het aanstaande vertrek van de huidige collega. Waarschijnlijk wordt de gezochte kandidaat ingezet tot het moment dat er een nieuwe collega is aangesteld. Eventueel bestaat de kans dat de tijdelijke inhuurkracht zelf wordt gevraagd te solliciteren op de vacature die ontstaat.  

Waar zijn we naar op zoek?

– een ervaren personeelsfunctionaris gericht op primair onderwijs

– kennis en ervaring met de inrichting van automatisering binnen primair onderwijs

– iemand die met name operationeel actief is; ervaring met maken van beleid komt vooralsnog op de tweede plek.

– iemand die past binnen de missie van de organisatie:

“Onze medewerkers creëren in een veilige en vertrouwde omgeving een sfeer van onderlinge betrokkenheid, waarin kennis en ervaringen met elkaar gedeeld worden. Wij bieden onze medewerkers ontplooiingskansen en een werkklimaat waarin ze zich gerespecteerd en gewaardeerd weten.”

Over Luba Overheid:

Luba Overheid is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

En soms…. soms hebben wij een hele interessante vacature die net buiten gemeenteland valt. Zoals nu.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar s.hoogendoorn@luba-overheid.nl  ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s