Gezocht: Arbeidsdeskundige WIA/Wajong!

voor een UWV-vestiging in de regio Zwolle zijn wij momenteel op zoek naar een Arbeidsdeskundige WIA/ Wahjong. Het gaat om een functie van 24 uur per week met startdatum 1 juli.  

Wat houdt de functie in?

Je toetst inspanningen van werkgever en werknemer voorafgaand aan de claimbeoordeling. Je bepaalt mede op basis van de rapportage van de verzekeringsarts de mogelijkheid voor het verrichten van arbeid door de verzekerden. Je beoordeelt op verzoek de re-integratieinspanning van werkgever en werknemer en de arbeidsmogelijkheden van de werknemer en geeft een arbeidskundig oordeel over de noodzaak van voorzieningen. Je verstrekt op verzoek SV-informatie aan de werkgever/werknemer.

Je bepaalt mede op basis van de rapportage van de verzekeringsarts de mogelijkheid voor het verrichten van arbeid door de verzekerden. Je bepaalt de mate van arbeidsgeschiktheid in relatie tot de verdiencapaciteit van betrokkene. Je stelt na overleg met betrokkene een re-integratievisie op en verricht in dit kader eigen onderzoek en schakelt zonodig specialisten in. Je geeft een arbeidskundig oordeel over de noodzaak van voorzieningen en houdt toezicht op c.q. begeleidt het re-integratieproces.

Wat zoekt de opdrachtgever?

Je functioneert minimaal op HBO-niveau en kent de wet- en regelgeving SV. Je kent en gebruikt de voor jouw vakgebied relevante procedures, processen en systemen. Je bent bekend met en begrijpt de meest voorkomende ziektebeelden en de invloed ervan op het menselijk functioneren. Je hebt de opleiding tot arbeidsdeskundige doorlopen.

Wat is belangrijk?

Je hebt actuele kennis van WIA/Wajong en WAO wet- en regelgeving. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als arbeidsdeskundige opgedaan in de afgelopen 4 jaar. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met de klantgroep WIA/WAO/Wajong in de afgelopen 2 jaar.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar s.hoogendoorn@luba-overheid.nl  ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s