Luba Overheid is op zoek naar een beleidsmedewerker WMO & Onderwijs!

Luba Overheid is op zoek naar een beleidsmedewerker voor de terreinen wmo en onderwijs voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Holland. Het gaat om een functie van 24 uur per week voor de duur van zes maanden.

Functie-inhoud:

Onder de reguliere taken valt onder andere administratieve ondersteuning (subsidies, aangiften vandalisme, notuleren). De taakgebieden zijn: regionale leerplicht, voorzitter werkgroep LEA, opzetten REA overleg, deelname aan regionale werkgroepen. Speeltuinen, peuterspeelzalen en kinderopvang. Dit valt onder de beleidsterreinen WMO-beleid, WMO-raad en volksgezondheid. Je legt verantwoording af aan het afdelingshoofd Beleid.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Afgeronde Hbo-opleiding bestuurs- en beleidskunde;
  • Kennis en ervaring van gemeentebestuurlijke processen, alsmede in verband met de noodzakelijke plaatselijke, regionale en functionele kennis.

Je moet beschikken over een aantal kerncompetenties, namelijk: resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, deskundigheid, analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden, visie, creativiteit en planning & organisatie.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar e.v.bentum@luba-overheid.nl  of kijk op onze website ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

 

Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s