Luba Overheid is op zoek naar een Beleidsmedewerker Sociale Zekerheid!

Luba Overheid is op zoek naar een Beleidsmedewerker Sociale Zekerheid voor een opdrachtgever in de regio Noord-Limburg. Het gaat om een functie van 24 tot 32 uur per week, voor een termijn van 3 tot 6 maanden.

Functie-inhoud:

De gemeente zoekt een ervaren beleidsmedewerker Sociale Zekerheid / Sociale Zaken. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op de terreinen WWB en WMO.
Er spelen geen grote veranderingen binnen het gemeentelijk beleid, waardoor de functie meer het karakter heeft van “op de winkel passen” dan van het ontwikkelen van nieuw beleid.
Naast de WWB en WMO zul je tevens ingezet worden op de werkterreinen BBZ en WSW. Op deze gebieden wordt meer samengewerkt met buurtgemeenten.
Gezien de grootte van de gemeente dien je als tijdelijke beleidsmedewerker volledig zelfstandig de werkzaamheden te verrichten; ruimte voor begeleiding en sparren is er niet.
De functie van beleidsmedewerker wordt tijdelijk ingevuld tot het moment dat de gemeente een eigen medewerker middels w&s heeft aangenomen. De verwachting is dat dit gehele proces minimnaal 3 tot 6 maanden in beslag neemt.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Aantoonbare ervaring als beleidsmedewerker Sociale Zaken, met name binnen de terreinen WWB en WMO, is een absolute eis.
  • Aangezien je volledig zelfstandig dient te kunnen werken als beleidsmedewerker, gaat de opdrachtgever uit van minimaal 3- 4 jaar recente, specifieke werkervaring.
  • Kennis en ervaring als beleidsmedewerker BBZ en WSW is een pré.

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving & selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar v.kuyvenhoven@luba-overheid.nl of kijk op onze website ! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s