Luba Overheid is op zoek naar een Inkomensconsulent WWB!

Luba Overheid is voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Holland op zoek naar een Inkomensconsulent WWB. Het gaat om een project van (in ieder geval) drie maanden met startdatum 1 april.

Functie-inhoud:

– Je voert een caseload Inkomen / rechtmatigheid uit;
– Je werkt met GWS4ALL;
– Het gaat om een functie van 36 uur per week.

Wat vragen wij van jou?

  • De opdrachtgever vraagt minimaal 2-3 jaar recente werkervaring als Klantmanager rechtmatigheid. Er wordt gerekend op een volledig zelfstandige uitvoering van de caseload.

(NB: Meer ervaring is uiteraard altijd welkom, meer ervaring betekent echter vanwege budgettaire redenen niet automatisch een hoger tarief.)

Over Luba Overheid:

Luba Overheid, is een detacheringsbureau voor hoger opgeleid personeel specifiek
voor gemeenten. Niet alleen het detacheren van hoogopgeleid personeel is ons specialisme, maar ook interimmanagement en werving& selectie behoren tot onze activiteiten. Via onze eigen opleidingstrajecten kunnen we onze huidige en nieuwe medewerkers laten voldoen aan de steeds veranderende vraag vanuit de markt.
Luba Overheid zet zich in om op een praktische en resultaatgerichte wijze een positieve ontwikkeling tot stand te brengen bij zowel mensen als in processen.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV naar v.kuyvenhoven@luba-overheid.nl of ga naar onze website! Wil je op de hoogte blijven van nieuws uit de markt en/ of vacatures van Luba Overheid? Je kunt ons ook volgen op LinkedIn en Twitter.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s